Thursday, August 27, 2009

Hunting With Family

Kita seronok jika melihat orang yang kita kasihi gembira, ye tak? Tambah lagi aku pun suka tengok pictures yang cik abang snap guna kamera baru dia...Cantik lah... Subhanallah... Hari ni lepas pergi beli daging unta fresh, cik abang bawa kami ke Corniche... Snap gambar anak-anak dengan persekitaran... Jom layan pictures ni...

macam kat ladang sawit abah jer...

Yang ni pula pictures dalam rumah... Mudah2an apa2 yang Allah kurniakan kepada kami ini menjadi suatu yang baik dan diberkatiNya, Amin...

20 comments:

Orang Panchor said...

Cun ah ustazah tu ...

Kak Ida Kamal Benu said...

wah mkn daging untala...bestnya..abg kak pon bru ambik kt uma faizal kirim ngan dia. nk masak rendang..fuhh,,,sedapnya...

KAHERAH said...

salam peah..

da besarnye amien..comel tul..hihihikejap jek ms berlalu ye..

Iza Koi said...

salam kak, baru tgk blog akak
ni. naper iman makin kurus ker gambar tu yg masalah

Nur Fadhlina Mohd Ariffin said...

salam
SELAMAT BERPUASA...SLM RAMDHAN

emm...seronok tgk ude gembira dan bahagia...doakan angah jugak ye...emm bila blk msia mesejlah ye.... take care

Baitijannati said...

assalamualaikum...

lamanyer x mkn daging unte hehheh....peah masak apa tu...??..bila klik msia..??moga shat n ceria slalu

Ida N Edrin said...

salam kak peah...xtahu la samada akk ade trnmpk kite mase zamn2 sekolh dulu..kite pon masih x clear lg kite kenal akk kt mn...rasenye mcm maahd johor..taqdir kite same dudk d rantauan..bezanya akk d tanah arab saye europe.

ummu Masyitah said...

salam,yalah macam dalam ladang sawit.tapi akak macam dalam ladangs awit tempat akak tinggal setahun lebih yang lepas.

redha5757@Cik Ijal said...

Salam...betul la..iman nampk mcm kurus ckit je...jgn kurus mcm cik ijal sudah..he3x..iman&amin dah makin besor la..x larat la lps ni cik ijal nak angkat..

zureynee said...

salam...

sabar n peah....baru lh ni jupe blog u all....join k.zu punya giveaway http://zureyne.blogspot.com/....n dont mind add k.zu yer

KAHERAH said...

Masyaallahh..cantiknya gambooo..ble kami tahu brand apakah kamera anta??heheh..kamal nak tahuuu..cantikkkkk...

Cahaya hidup said...

anda di TAG sila layari
http://nhayatiz.blogspot.com/2009/08/tag-handbag-from-teacher-zara.html

Mohd Sabar & Rafieah said...

Orang Sg Alai : Allahu akbar! Allah yang ciptakan gitu :)

kak ida : baik2 kak..nanti "untanya" menanduk kekeke...

erah : tu ah...jap je masa berlalu, kita pun semakin berusia hihihi

izah koi : betul tu, kami di sini mentain jek...tak gemuk2 pun...hmm, asal sihat sudahlah...

angah fadh : amin ya rabbal a'lamin...moga kita bahagia dunia akhirat

kak su : peah masak merah kali ni...hubby kata sedap, ye! ye! alhamdulillah Allah yg sedapkan :) kami balik 18hb ni kak...jom!

ida n edrin : waaah kalau akak visit europe leh aaa numpang umah awak yer ;)

kak masyitah : rindu nak nengok pokok sawit ni ;)

izal : derang tak gemuk ah zal...bolehnye ko angkat timang2 lagik

kak zue : ha ahlan to our blog kak...ok nanti peah linkkan ek

erah : brand canon ah, ra... bab micro/macro tu yg the best pada aku... boleh focus2 hihihi

yati : kene jawab ke tag tu...dulu pun kawan ada tag gaks...tapi kami tak wat aaa...takpe ek...

Cahaya hidup said...

ok no hal...kalau free boley la enjoy...

Kak Pidah Samjan said...

hensome je.. muka sebijik ibu dia

Mohd Sabar & Rafieah said...

like mother like son ah kak pidah...

Doctor Amir said...

Rafieah, Ur hubby very religious huh...ur hubby looks like a nice guy

Mohd Sabar & Rafieah said...

ya he is ustaz to us...alhamdulillah i got a nice guy ever n ever...Amin ya rabbal a'lamin

yustie81 said...

salam..leh kenal?hehe

Mohd Sabar & Rafieah said...

wslm wrth...boleh...dah lama duk doha?