Wednesday, August 12, 2009

Test Power

Belum balik kampung lagi dah sambar SLR? Tak aci ni... Sebab cik abang yang keje teruk2 kan... Bagi change lah dia nak beli apa... Janji benda tu berguna untuk dunia dan akhirat...

My Lovely Husband... It's me...

Saje2 test power ni... Bagus juga abang ambil gambar pokok ni... Aku boleh cerita pasal pokok menghijau kat Qatar ni. Tak percaya ker? Bolehlah... Pokok boleh hidup dalam rumah di Qatar ni. Nak bagitahunya bagus tanam pokok dalam rumah selain ia mencantikkan pemandangan serta mennyuburkan jiwa, ia juga adalah makhluk Allah yang sentiasa berzikir. Tak rugi tanam pokok tau! Dan perlu diingat... Memandangkan ia makhluk Allah yang berzikir, kita dilarang meletakkan pokok hidup di dalam toilet. Kalau pokok plastik tu tak mengapalah...

Teka? Benar ke palsu...


Pokok cekur aku...


Dua orang yang rebutan PSP... Yang adik pun dah pandai...

Semoga Allah berkati keluarga kita serta harmoni selamanya hingga ke syurga... Amin :) Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua...

6 comments:

Baitijannati said...

assalamualaikum..

wah lawonyer bunga2 tu...sjuk je mata memandang...yang best tu cekur tu...bak sikit..:)...hehhe..sdap msuk dlm msk lemak tu..teringat ikan keli msk lemak...heheh..harus akak ambik time klik kg nnti...:)

salam ramadhan al-mubarak juga buat peah skuarga..:) insyaAllah ble jumpa d msia nnti...

wwremboe said...

cik abang awak memang tak sabar dah nak beli kamera tu walaupun namanya SABAR...hahaha....
skang ni kena tahu pasal kamera sikit2 sebab kalau sembang ngan cik abang awak mesti selit sikit pasal kamera ni....huahuahua....jangan mare....hehehe....

::ADleez:: said...

salam..
kak peah..nak jd photographer plak lps ni ke?...heheh...slr brand ape yek...cam kami beli tu ke?

KAHERAH said...

Walaaaaa.kamera la plak..hehehhe..

Peah & Sabar,

Salam Ramadhan dari kami di Yanbu Al-Sinayyah yek..mohon ampon dan maaf segala salah sikap selama perkenalan kita k. Moga Ramadhan kali ini memberikan keberkatan,kerahmatan, dan rezeki buat kita semua. Jumpa lagi kalau panjang umur...

Mohd Sabar & Rafieah said...

kak ila : wslm wrth...btul...btul tu kak...nanti bungkus lek lok sekali ngan tanah bawak g tanah arab

remboe : bagi change lah kat dia cik remboe oiii...

lieza : wslm wrth...bukan akak, cik abang yg jadi photographer...brand ape ek? tak ingat aaa...(malas nak g tengok kat bilik tu...hihihi)

erah : ramadhan kareem juga dari kami di bumi qatar!

Doctor Amir said...

u have really sexy lips.. simple.. innocent yet sexy. ur hubby is really lucky guy..cos u dont look like a mother, more like a sexy innocent sweet young thing. u dont look malay..r u mixed? u look like an arabic beauty...innocent..but sexy....he he he..