Saturday, November 1, 2008

Baituna Jannatuna Fi Qatar

FF17, First Floor,
Al-Mirgab 2 Apartment,
(Behind Toys "R" Us)
Figg Nasar Street,
Al-Sadd,
24200 Doha, Qatar
+9744363168 (Home)
+9745399869 (Mohd Sabar)
+9745973949 (Rafieah) amni79@yahoo.com

Just want to share our Paradise in Qatar...Thank you Allah, Thanks Rasgas, Jazakallahu khairan kathira hubby...Compare before we arrived n after we arrived! Kat sini baru satu kedai aku jumpe yang jual bunga...Hari ni insyaAllah kami kuar n aku ingat nak sambar ah sejambak dua...Tak berseri rasanya umah takde bunga...



Jemputlah datang berziarah...Pintu rumah sentiasa terbuka untuk korang semua...Ahlan Wa Sahlan Wa Marhaban Bikum!

4 comments:

KAHERAH said...

Bape bilik korang aderr nie...

Iman & Amien said...

Bilik tido 3, bilik air 3, bilik dapur 1 hehehe...yg katil bujang dua tu utk bujang2 aku lah, yg katil bujang single (toto merah) bilik tamu n katil queen size (toto cream bunga merah) master bedroom...So ape lg, kalau 3 family nak dtg pun ok sangat...

Anonymous said...

tgk2 umah ko ni dah mcm hotel plak peah....klu akupun sonok nih...masa ko masuk dah ada perabot ke dlm umah ni?ke ko kena beli sendiri katil2 tu semua?
-ila (marsah)

Mohd Sabar & Rafieah said...

ila : semuanya disediakan...kecuali pinggan mangkuk n barang elektrik like periuk nasi, kattle, iron dll... insyaallah ada rezeki ko tu nanti...doa je bebanyak