Wednesday, December 24, 2008

Swimming Pool



Sebelum musim sejuk, kerap juga kami ke swimming pool. Kat tingkat bawah je (ground floor). Mula tu Amien tak join kami, sekali tu bg chance kat dia, punyalah suka...asyik nak tepuk2 air je tapi tak pandai nak lap muka dia yg terkene percikan air tu. Ni dah musim sejuk, tambah pulak heater dlm kolam air tu rosak, hmmm...duk umah aje lah kami...

Kat tempat keje hubby dah cecah 11 degree (kalau malam). Sian aku nengok dah kene selubung2, mencari rezeki untuk kami sekeluarga...Kuat semangat ya suamiku. Semoga Allah tetap memeliharamu dalam keimanan dan kasih sayangNya, Amin...

3 comments:

Uncle K said...

salam...bar, pekabo?? lame tak dengo berita ko nie nie..sihat takkk???bila nak buat umrah bersame??

ADleez said...

slm kak..
lorrmandi swimming pool plk si iman tu...amin pun nak mandi jugak ker...hhehe... nnt kami pergi kene bw swimming suit srg satu...
kat cni pun sejuk sgt skrng...tu la kesian kt cik2 abg kite kn...bersusah payah cr rezki..moga dilindungi Allah selalu...:)

Mohd Sabar & Rafieah said...

Uncle K : Wslm...Alhamdulillah kami sihat semua. InsyaAllah bulan 4 kami ke sana. Doakan ah...

Lieza : Tul2...Amin...