Tuesday, December 16, 2008

Winter Sonata

Kalau ada salji kan ke best! Chewah...Alangkan takde salji pun aku dah kesejukan kalau tak pakai baju sejuk time kuar2, ni kan pula nak mintak snow konon...Hehehe...

Ni gambo hubby n member2 dia, balik dari Souk


Ni pulak kitaorang join BBQ kat Rasgas Beach Club lagi


Makin sejuk, makin nak beraktiviti plak...Hehehe...

5 comments:

artakus said...

waaah....berkhemah nampak! caya lah!

Zikhan, Jamilah n Damia said...

wahh korang nih..berbeach2 sokmolah..

yann said...

nie yang jelaous nie..sib baik x der snow..hehehe

ADleez said...

mmg best bt xtvt outdoor time winter...hhehe...kami kt cni pun bbq jgk...:)

Mohd Sabar & Rafieah said...

Halim : Eksen je tu lim...Nak bercamping time sejuk2 gini? Burrrr...

Jamilah : Beach yg ada, kalau ade waterfall cam Chemerong mesti best ek?

Yann : Tu ah...nak kene gi Korea ni...

Lieza : Alhamdulillah sambil2 mengeratkan silaturrahim...