Tuesday, December 9, 2008

Sahara Journey

Minggu lepas g journey ke padang pasir. Allahu Akbar!.. Nama tempat tu Sealine (ada beach n desert), ke selatan Qatar lah kiranya. G ngan family Cek Yus n Kak Wani. Kat sini ada aktiviti orang naik motor padang pasir namanya ATV, lagi ada orang panjat bukit guna 4W n daki bukit pasir by feet nengok laut yg terbentang luas. Jauhnyaaaa Mesia ;)

Pemandangan on the way ke Sealine... Tiba Al-Wakra, caya tak? Kat sini pun ada hujan


Sealine ni dekat ngan industry area namanya...Masaieed Industrial City n Port


Sekali ada "ibilun" lah pulak...


Inilah ATV... n aktiviti lasaknya...



Santai kat beach dia...Tengok tu Iman n his friends...


Pemandangan dari atas "jabalun"...Kata dah, jauhnyeee Mesia...


Pemandangan on the way baliknya pulak...Khalasss...

5 comments:

artakus said...

nak ibil....nak ibil! ^_^

Anonymous said...

comeynye peahhhh,nampak makin putih je duk kat sana...bkurung ke? -Kak Mie Kemasik-

Zikhan Jamilah Damia said...

tak naik unta ke peah...

ADleez said...

fun btl xtvt kt sn...nnt blh ajk kami pergi naik iblun tu...takpun kt pi tunggang mtr kt desert...hehhehe...

Mohd Sabar & Rafieah said...

Halim : boleh...boleh...nanti aku bawakan ibil yg dibenarkan naik flight :p

Kak Mie : kalau sabar keje je kami berkurung, kalau dia tak keje mananye nak duk umah...hehehe

Jamilah : Nak naik gaks tapi cam tak best jek (lum terase nak naik lagi)

Lieza : boleh je lieza...mai..mai..jgn tak mai...