Monday, October 13, 2008

Malaysia Yang Ku Tinggalkan

Berakhirnya penantian anak-anak dan isteriku yang selama ini menunggu dan menanti serta menghitung waktu untuk dibawa bersama ke Qatar. 12 Oct 2008 jam 3.35pg penerbangan kami dari Kuala Lumpur ke Doha. Alhamdulilah anak-anak semua berkeadaan baik masa dalam penerbangan. Aku risau gak kalau-kalau bila kapal terbang dah tinggi dia orang mengadu sakit telinga ke sakit hidung ke. Apa pun semua smooth alhamdulilah ...












Saudara-mara n kawan yang sempat menghantar kami di airport Senai n KLIA

4 comments:

KAHERAH said...

Alhamdulillah...selamat sampai da korang kat sana... bersatu kembali semuanya. Syukurrr..

artakus said...

waaaaah.....dah jadik orang Qatar!

farishzamie said...

salam kak..alhamdulilah dah sampai qatar..bila nak update citer kat qatar niii.tak sabar nak baca..alamak amin naper nampak makin kurus lak.

Iman & Amien said...

Thanks erah, halim n zah...berkat doa korang juga ni...