Monday, November 9, 2009

Night Camping n Fishing

Alhamdulillah tahun ni dapat bercamping di sahara... Actually we went to camping n fishing at Umm Saéd Beach... Kami tiga family try test je ni, so far ok then next week boleh camping lagi... Thanks kak ida sefamily and kak zam sefamily to join us!

Berkumpul di Sealine...Kempiskan tyre sebab nak lalu off road!


Sampai sana solat maghrib n BBQ activities... Nyum...nyum...nyum...


Pukul 5.30 sini macam pukul 7.30 Malaysia, dah terang... Penangan anak nelayan tuu ;)


Ni lah rupa off road... Sahara semata2... Naik bukit turun bukit pasir daaa....

Bersyukur padaNya yang telah memberi rezeki n pengalaman ini. Moga apa yang dikurniakan tidak disia2kan n diberkati selalu, amin...

5 comments:

Istiqamah said...

bestnye tgk blog iye...bile baca mcm is ade same kat sane! best heh kat sana

um. masyitah said...

Salam ustazah Raieah
Subhanallah, indahnya alam ciptaan Allah.
bestnye...akak tak dapat gi sana,tengok rumah Fieah jadilah. Hi hi

artakus said...

hehehehe.....berjalan sungguh la incik peah kita nih! ^_^

jalan beb...jalan, selagi boleh!

KAHERAH said...

syokkk nye kat Qatar...

Mohd Sabar & Rafieah said...

istiqamah : best? bolehlah layan je is...

kak masyitah : takpe kak...nanti ade rezeki boleh mai plak

halim : jauh berjalan luas pemandangan ah, lim...

erah : syok lagi kat KSA... dekat ngan rumah Allah!