Tuesday, October 27, 2009

Aidilfitri Open House 12/10/2009

Tarikh ni juga sempena genap setahun aku, Iman n Amien menetap di Qatar. Masih dalam bulan syawal, kami pun bukalah pintu untuk sahabat2 perantau untuk menjamu juadah yang tak seberapa. Alhamdulillah banyak juga kuih muih dan juadah extra yang tak diduga sampai di meja. Syukran ya teman2...


Bila tetamu dah ramai tiba tak dapat plak cik abang nak snap gambar2nya, maklumlah dah busy layan tetamu. Jiran depan rumah pun dijemput, bagus juga dia walaupun India nak juga dia berikram dengan kami tapi wife dia tak datang sebab can not speak english. Manakala tetamu istimewa kami malam tu, datang dari jauh Al-Khor...(Best friend hubby lah...) Syukran ya sudi ke teratak kami... Ojo serik, mampir lagi kapan2 ke Doha...

3 comments:

kakzana said...

salam ...makin rajin cik peah update blog sekarang ni ye.....

ummu masyita said...

Salam fieah.Wah bestnyer.Masa nilah kita bertemu dengan kawan2 secara santai kan.
erk,akak pun tak 'Ojo serik, mampir lagi kapan2 ke Doha...',hi hi tapi neng kene wae(blog Fieah)

Mohd Sabar & Rafieah said...

kak zana : rajin sebab sekejap je kak masuk gambo... tak abis taip lagi gambo dah kuar...best2! good job hubby ;)

kak masyitah : takpe kak... insyaallah ade rezeki nanti sampailah ke sini secara life nya...amin :)