Saturday, October 24, 2009

Best Hunting Aidilfitri 2009

Seronok tengok keindahan alam yang Allah jadikan di kampung kita. Sebab tu lah memang sokong ah pepatah tu kata, hujan emas di negara orang...hujan batu juga yang best! Ape pun Allah knows the best for us. Kene banyak syukur kami ni...



Selepas editing yang hubby buat like touch-up, resizing ect... gambar2 ni semakin cepat n mudah diupload! Ni yang semangat nak update tiap2 minggu ni...hihihi... Syukran ya hubby...

6 comments:

Istiqamah said...

macho lah gmbar sebelah tuu...mcm gemuk je...iman nak dapat dedek lg kw

Orang Ingat Kampung said...

Ni yang buat ingat nak balik kampung je nie ..

Achom Kembar Peah said...

wah seronok balik msia berhari raya kan..achom tgk kat blog...bestkan...

Mohd Sabar & Rafieah said...

Is : mana ada gambo saya kat situ is? salah orang ni...

cik abang : sabar bang ya... kita balik kan nanti

achom : alhamdulillah seronokkk... kata hubby tiap2 tahun kami balik, insyaAllah

ummu masyita said...

Salam,
yelah fieah.Hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri,lebih baik negeri sendiri.

Mohd Sabar & Rafieah said...

wslm wrth...tu ah kak masyitah, sangat setuju dengan pepatah tu ;)