Tuesday, September 15, 2009

Kullu A'm Wa Antum BI Khair

Lagi tiga hari... Alhamdulillah tak sabar nak naik flight... InsyaAllah 18hb ni pukul 1.30 am kami akan terbang guna Qatar Airways n landing di Singapura. Sebab dekat nak balik Kota Tinggi... InsyaAllah pukul 3-4 ptg sampai lah JB or kata hubby nak try naik ferry ke Belungkur... Uiiii itu lagi dekat ngan rumah mak... Best... Best...

Sempat lagi kami meng"hunting" ikut hubby... Past ni pictures raya lah pulak ;)


Dikesempatan ini kami juga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri, Minal Aidin Wal Faizin serta kami memohon ampun dan maaf atas segala salah silap kami terhadap sahabat-sahabat sekalian. Jumpe di Malaysia! Sila klik gambar ini... Ikhlas dari kami....

9 comments:

Khairunnajwa said...

Peah, slamat ari raye, maaf zahir batin. Ade masa singgah Tangkak. Brape lame balik M'sia?

Baitijannati said...

assalamualaikum...

slamat hari raye juga buat peah skuarge...dpat juga kita balik raye ye peah...:)...smoga slamat dlm perjalanan...-cntik gambo2 tu....after cuti raye...ble upload gambo raye byk2 ye....

zureynee said...

salam...

x lama dh peah nak blik...sedih pulak rasa...x dpt nk g beraya rumah peah...takpelah...tunggu peah balik....

oklah...selamat hari raya n maaf zahir dn batin kiranya ada menyinggung peah sekeluarga...selalu sgt kacau peah nk jahit tepi...hehehe...apapun selamat pergi n balik...

::ADleez:: said...

salam...
selamat menyambut hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin..
ikhlas dari joe..leeza..rian di jubail.....

n selamat pulang beraya di kampung..klu mkn lemang..ketupat..rendang...jgn lupe kami di sini..;(

zureynee said...

salam...

peah amik yer kad raya kad k.zu...

Anak Jowo Malaysia said...

Assalamualaikum ..
Salam dini bodo yo Peah karuk keluargomu sekali. Nek mangan kupat kambek rendang ojo lali ngawe neh seng enak-enak. Men podo kabeh sukak seng mu masak. Nek lungo dolan-dolan ojo lali njaluk keluputan duso karo wong-wong kabeh men segolo duso bisa keluputan.

ummu Masyitah said...

assalamualaikum Peah,
selamat hari raya adidilfitri wat ustazah sekeluarga. akak tahun ni tak pasti nak beraya kat Pahang je ke atau balik Johor. Yang pasti Rin dan adik-adik akak semua balik kampung sekejap..kalau sudi ambillah kad raya dari akak erk

zureynee said...

salam...peah, sorry x dpt giveaway tu,,,,but really appreciate peah sudi join giveaway tu....thanx very much

Mohd Sabar & Rafieah said...

wawa : cuti 2 minggu jek wa, tak sempat nak ziarah kawan2..huhuhu

kak ila : ha'a kak...sampai kene buat lebih dari satu entri ni hihihi

kak zue : sama2 lah kita...0-0 kak yek (sorry tak amik kad raya akak pun...tak kisah pun pasal giveway tu)

lieza : patutlah masa akak makan ketupat tu, tak ingat awak pun lieza...rupanya awak pun balik mesia...hahaha

anak jawa malaysia : waaaa... banyak tak paham lah ni, tapi yg paham awak suka makan sambal kacang yg saya masak yer ;)

kak masyitah : slamat hari raya jugak kak ya...