Tuesday, June 23, 2009

City Center n Sealine

Setelah 4 hari kerja, seterusnya 4 hari cuti... Tak ke mana pun sebenarnya, tapi apabila hubby ajak keluar rumah itu satu rahmat buat kami setelah 4 hari "bekerja" juga di dalam rumah. Kesempatan off 4 days kami gunakan sebaiknya untuk keluarga n kawan2. Sehari tu kami bershopping window kat City Center jer. Yang lainnya kali ni kami berkesempatan menjamu selera di Noodle House... Char Kew Tiau pun ada! Tapi menang lagi yang Paka punya!


Esoknya kami berkelah pulak... Sealine lagiiii... Hehehe... Tetengah panas tapi tak lah panas sangat pun sebab kami pergi waktu petang. Ok lah tak berapa sangat bahangnya, tapi bahanglah juga... Sampai ada ''orang tu" tak bawak baju pun terikut berendam sama :p


Sambil-sambil update blog ni, aku buka lah website NasyidFM... Buat halwa telinga... Agar tidak lalai dari mengingatiNya... Jom ah dengar sekali! NasyidFm Bestttt!!!...

5 comments:

::ADleez:: said...

salam..
fuyoo syok mandi laut summer2 nihh...x bercuti ke mesia ke summer ni...jom dtg jubail...;)

Baitijannati said...

assalamualaikum....

wah...sronoknyer mandi mnda....cuti2 mmg patut bwa anak2 jejalan kan...mcm baru2 ni pun p mandi pantai gak anak2 akak...mcm lpas geram je kat air tu...asyik terperap je kat umah...dapt kluar ambik angin...sdap gak...:)..teringat pantai ganu....:)smbil duk tpi pantai makan kepok n air kelapa....hehhe

Kawan sekolah rendah ko... said...

anak peah hensem...heheheeh macam muka ko la... -aida suzana-

nhayatiz said...

jangan lupa lupa jadi follower blog kita yer....

Mohd Sabar & Rafieah said...

lieza : tu ah...sini summer mesia tgh musim duren plak...kecur betulll...

kak ila : kat sini sambil makan jajan n mineral water...hehehe

aida suzana : 1 ikut aku, 1 ikut abah dia, kan? hehehe...

yati : asal ko update je kami terus baca aaa yati...kira mmg follow ah ni ;)