Monday, June 1, 2009

Like Sons Like...

Anak abah ke anak ibu? Yang pastinya dua-dua anak kami...
Ya Allah jadikanlah kami dan zurait keturunan kami suatu ikutan yang baik (menjadi contoh yang baik) Amin...



Ertinya: "Ya Tuhan kami, anugerahkanlah kepada kami isteri/suami dan keturunan kami sebagai penyenang hati, dan jadikanlah kami imam (pemimpin) bagi orang-orang yang bertakwa." (QS. Al-Furqân: 74)

Ni anak sape plak ni? Hehehehe...

6 comments:

Khairunnajwa said...

bile nak ade heroin ni? =)

Baitijannati said...

assalamualaikum...

wah...dua2 fair ada muka abah n ibu...:), moga anak2 shat slalu...
pasal link tu yang mana satu ye...yang ni ke...www.iluvislam.com...akak ambik dr situ je..

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam...sy ambil kesempatan mohon ampun dan maaf pada rakan2 alam maya saya..hari ini adalah hari last saya sebagai budak praktikal,ada jasa nie,,blog nie terhasil smsa prktikal nie la....dan pada ahad saya akan berangkat ke sabah selama 40 hari dengan tujuan untuk baiki iman dan amal saya,akhlak saya dan ibdat saya...mohon di doakan ye....tq

Mohd Sabar & Rafieah said...

Wawa : Cukup aaa ni dua orang...

Kak Ila : Ok dah dapat dah link tu...syukran!

Anak Pendang : Moga beroleh apa yang dihajati, amin...

-One Stop Center- said...

salam,
rindu kat ude di sana...masa lalu dr atas nmpak doha terus ingat ude...(ms gi umrah -br je balik ni...msh terasa seperti disana lagi....best sngt ude...nnti kita pi sama2 ye...eh dah dkt dah doha dgn mekkah...insyaAllah ada masa n diizinNya sampailah tu....

Mohd Sabar & Rafieah said...

Angah : Alhamdulillah selamat dah kalian pergi dan balik...Sebelum tu Hisyam n wife n kami juga dah pi...memang seronok n mesti gi lagi tahun depan, insyaAllah...Amin!