Saturday, March 28, 2009

Hadiah Untuk Abang!

Setelah 9 bulan hubby bertungkus lumus mencari rezeki, akhirnya... InsyaAllah 2hb April kami akan berkelana ke bumi yang penuh barakah iaitulah Mekah Al-Mukarramah dan kemudian Madinah Al-Munawwarah. Menjadi tetamu Allah adalah antara matlamat kami merantau ke Doha ini (dekat sikit nak g sana). Mudah2an segala urusan dan perancangan kami bertepatan dengan perancangan Nya serta dipermudahkan Nya... Amin! Ya Allah sudilah kiranya Engkau menerima kunjungan kami ini...

Maka sebelum tu selama dua hari kami mengikuti Kelas Bimbingan Umrah yang dianjurkan oleh MAQ dan Alhamdulillah banyak ilmu serta pengalaman dari penceramah yang kami dapat. Syukran jazilah Hj Mansor n Kak Sarah serta ahli MAQ.


Ni lagi hadiah untuk suami tercinta kerana Allah... This is my hubby's favourite song

Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,
Oh Tuhan Maha Kuasa,
Terima taubat hamba berdosa...

Ku akui kelemahan diri,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x.....
Taubatku ini.....

Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,
Kerana hilang dari jalan menuju redhaMu ya Tuhan.

Ku akui kelemahan ini,
Ku insafi kekurangan ini,
Ku kesali kejahilan ini,
Terimalah 3x...
Taubatku ini...

Di hamparan ini ku meminta moga taubatku diterima...

3 comments:

::ADleez:: said...

slm...
Selamat menunaikan ibadah umrah buat kak peah sekeluarga.... smg perjalanan dipermudahkan...dan di kesempatan ini liza nak memohon beribu maaf on behalf kami sekeluarga krn x dpt nak bersama2 mengerjakan umrah kali ini...insyaAllah murah rezeki kita pergi sama2 nanti.....^_^

Man RemBoe said...

Sabar dan family,

Selamat pergi dan balik semula ke Mirqab2 ni...doakan jugak yang terbaik buat kami di sini yang tak berkesempatan nak join tahun ni....

InsyaAllah kami akan ke sana jugak, tahun ni tak sempat pegi sebab RP family still tak dapat lagi...:(

-remboe n family-

Mohd Sabar & Rafieah said...

lieza : syukran...insyaAllah next vacation kita pi sama he...

ramboe : syukran aidhan, insyaAllah ada rezeki ko tu nanti...