Saturday, January 10, 2009

Let's Countdown :)

Bukan nak countdown ke birthday aku walaupun my birthday on January tapi ini lah hadiah yang paling istimewa dari hubby sempena my birthday hehehe... Thanks hubby... Luv u so much! InsyaAllah kami akan pulang jenguk mak abah, kampung n saudara mara on 28 January... Heee bestnyaaaa balik kampung!!!


Ni present lagi... (Lum "time" lg tp dah dapat diah, hehehe...) Juga from my lovely husband. Aku dah start menggunakannya, sebab tu ah masa nak update blog pun dah jadi kurang... Dok sibuk nak siapkan baju baru untuk aku hehehe bukan baju dia hehehe... Thanks again hubby, Thank you Allah...



InsyaAllah sape nak tumpang jahit tepi, sila lah datang ke rumah... kan bang kan? Aku dah dapat dah business ape nak buat bila balik Mesia nanti. (Business aku ni... Business hubby kene tanya dia ah) Angan-angan nak bukak kedai jahit baju... Kat mana bang? Kat Bandar Penawar kan? Umah kita kat Felda ek? InsyaAllah...Mudah2an Allah perkenankan planning kita, amin...

9 comments:

yann said...

bestnya hadiah besday dia..balik mesia..oh indahnya...
bganda2 meriahnya besday peah..
da abik tmpahan baju k..?

Baitijannati said...

wah...sronoknye hadiah dia...ble akak tumpang jahit baju raya nnti..ble datang umah peah ye..bisnes maju ni..

Jamilah said...

ewaaahh mesin jait tuu.. huhu tingat mesin aku kat paka tuu..bolela ko tlg oter2kan abaya aku yg besar cam guni tu ek..

peah happy befday.. semoga bahagia selalu, sedih kdg2 je lah..hehe,

wahh nak blk msia tuuu..yo yo je dulu kata setahun baru nak blk..tak pe ko blk dulu ek, lat bape bln turn aku plak..

Ehh Erah dah masuk wad nak bersalin la..sian dia tanpa asben dlm keadaan ni..

peah alang2 ko blk kpg kan.. aku nakkkkkk keremmm...kekekek..aku nak tudung itam 2 helai..lebih lanjut kita ym2 eh..ko bg kat aku ms ko nak buat umrah nnt eh..

ok salam..

ADleez said...

happy birthday kak...bestnya dpt present mesin jahit... nnt buleh tempah jht baju kaa..langsir kaa... x boring kn ade xtvt blh buat...sy nak wat ape erk????

ADleez said...

kak ni link blog sy yg br..
http://ibulieza09.blogspot.com

artakus said...

nak tempah bajuuuuuuu.....!!! ^_^

Mohd Sabar & Rafieah said...

yann: lum ready lg na amik tempahan, baju sendirik pun take time to done hehehe...

kak ila: boleh2...tumpang je...nak suruh peah buatkan, peah tak expert lg...mai dtg umah kak ila...

jamilah: hehehe...tu ah..yo yo nak balik 2010 tp ni dah tak tahan ghindu ah :p

lieza: hehehe...nak tempah? tak ready lg nak amik...

halim: baju lelaki??? lg lah aku tak expert beb! tunggu kedai aku on ok ah lim ;)

Zai said...

peah, nanti balik kampung jangan lupa contact aku ekk...

Mohd Sabar & Rafieah said...

zai : waaa....aku baru semak comments ni, baru nampak ko nye pesanan daaa...sorrriiii...