Thursday, February 25, 2010

Happy Birthday Ya Iman



23 Feb 2010 - Birthday Muhammad Hafidzul Iman bin Mohd Sabar. Anak sulung ku dah besar rupanya, dah lima tahun...Alhamdulillah dalam umurnya lima tahun ini dia sudah pandai membaca Iqra' 5, Buku Anakku 8, Read Easy 5 dan Bacalah Jawi 5. Seronok tengok perkembangannya dan tak kurang juga penat aku melayan karenahnya...Allahu akbar! Semoga menjadi anak yang soleh, penyejuk hati ibu dan abah, ya... Amin Ya Rabbal A'lamin.

Dalam pada itu, malam ni aku dapat lagu gambo2 terkini aktiviti suamiku di sana. U all Layanlah ya...


Expo ni telah diadakan di kawasan yang selalu aku n family berkelah...mmm apa nama ya... ha! Sealine... Best2!! Hanya tinggal kenangan, Doha dalam kenangan! Terima kasih abang kerana memberi peluang aku melihat dunia! Thank you Allah!

3 comments:

aS_c0mei said...

happy birthday iman.semoga iman menjadi anak yang soleh & belajar rajin-rajin yaa...

wahh,sealine tu kat mana kak?huhu.kitorg tak transport lagi nak join apa2 semua.kesiannn...:D

qaseh masyitah said...

Salam Fieah,wah besar dah Iman.Selamat hari lahir ya Iman.

bestnya ekspo tu..
semoga Fieah tabah menjalani PJJ ini..

Mohd Sabar & Rafieah said...

as : tq as...amacam duk qatar? best tak?

kak masyitah : tq kak... la ni dah abis PJJ dah kak ahaks ;)