Sunday, May 10, 2009

Souk Waqif - Pets

Minggu lepas gi Souk Waqif. Nak beli scooter Iman. Anak2 jiran kat sini semua main scooter, dia pun nak juga, main petang2 riadah... Kali ni hubby bawa kami lalu bahagian kedai2 jual pets. Subhanallah...Macam2 pets ada...Seronok tengok! Iman Amien pun suka...


p/s: camne gambar abah tak de ni? Hehehe...sorry...

5 comments:

Baitijannati said...

wah...seronoknye tgok pets tu...ada colour2 n rabbit pakai bju pun ada...:) anak2 mesti suka tgok pets ni kan....Iman Amien ada buy pets ke?...ble tman main2 kat umah......:)

Abah said...

Gambar Abah tak ada pun tak pa yang penting ibu ngan anak-anak happy. kalau ko orang semua happy Abah lagi happy. Kita doa sama-sama semoga Allah menganugerahkan kegembiraan ini dunia dan ahirat. Yang penting apa pun kita buat jangan lupa kan Allah ... sayang dari Abah ....

Mohd Sabar & Rafieah said...

Kak Ila : kelako kan rabbits tu pakai baju...tak beli pun...nanti ibunya yg kene bela

Abah : Kami sayang abah jugaaa...Muah!

nhayatiz said...

alaa....tomeynya ada duckling pink color...kalau anak dara aku tgok tu seronoknya dia....

Mohd Sabar & Rafieah said...

yati : kalau boleh dibawa nak flight, kami bawakan utk anak dara ko, yati...ini apakan daya...nengok je lah ya ;)